Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2018 18:35 - Църквата, джендърите и вратите на Ада
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1220 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съвсем доскоро БПЦ подкрепяше и насърчаваше същата тази Истанбулска конвенция,   image

 

24JAN2018  

Светослав Пинтев 

В. „Дума“ беше един от първите, които пусна умопомрачителната новина, че във всеки храм ще се чете молитва срещу т.нар.  джендър конвенция. Очаквам всеки момент от амвоните да обявят Кръстоносен поход срещу измисления от пропагандните гурута „трети пол“, а вестникът на социалистите да е гласът на Църквата. И без това светите отци, десетилетия били под пагона на ДС, очевидно са изградили трайни навици в тази насока.  

„Гражданите на Ботевград“ искали да се направи национален референдум дали България да ратифицира Истанбулската конвенция", твърди "Дума". Веднага го поиска и БСП, а някой ловко подкладе истерия по темата. Ратификацията беше спряна, което ни изложи като кифладжии пред Европа.  

Църквата без притеснение пее в този очевидно фалшив хор. Колко познато и страшно…  И колко удобно това де случва в началото на българското председателство на Съвета на Европа. 

Преди 2 дни Светият Синод на Българската православна църква излезе със становище, в което призовава парламента да отхвърли Истанбулската конвенция. Без да го е еня, че съвсем доскоро БПЦ подкрепяше и насърчаваше същата тази Истанбулска конвенция, както ще видим по-долу. Но сякаш получи знак свише да се отметне. И този глас съвсем не е от небесата, а някъде от Север… 
Не останаха по назад католици, евангелисти,  мюсюлмани, които в един глас ревнаха,  че така се руши религията. А това  силно мирише на прецизно изработено активно мероприятие. 
  Как пък в нито една друга страна представителите на църквите не провидяха заплахата от този ужасен трети пол. С изключение на Колумбия, да кажем. 
Изглежда у нас се завръщат времената, когато вероизповеданията застават като един зад партията-майка. Тази тенденция, между другото е напълно в рамките на византийската традиция, свято следвана от Путин, който според генерал Решетников трябва час по скоро да бъде избран за самодържец. На там ли ни водят с тази истерия?   

 Не мога да не цитирам думите, които колежката Мирела Веселинова наскоро написа във Фейсбук: 
„Как страховитите джендъри ще отворят кутията на Пандора с универсалния си шперц, ще ни вземат изконните християнски ценности и ще ги хвърлят през вратата на Ада, а на тяхно място ще сложат змийски яйца, увити в целофан, което ще дискриминира мъжете ни като ги нарочи за насилници и в резултат на това ще разсипе основната клетка на обществото - семейството. Ако някога съм се съмнявала в действието на хибридната руска пропаганда за сметка на изконната българска глупост, дълбоко се разкайвам. В съчетание действат безотказно“.  Наистина няма празно. Ще кажеш, че цял мозъчен тръст от КГБ е нагласил нещата така. 
Тук възниква един много страшен въпрос. Нима БПЦ все още е подвластна на наследниците на атеистичната и враждебна на религията комунистическа власт и нейните господари. И винаги ли ще е готова да отвори вратите на Ада, за да им угоди? Преди време БПЦ се включи активно в обсъждането на проблема с насилието срещу жени. Митрополитите участваха в конференции, даваха изявления пред медиите, а сега изведнъж, сякаш по заповед се обърнаха в противоположната посока. Православният сайт Dveri. Bg  е документирал позицията им(виж ТУК, б.р.). А когато става дума за заповеди, то е ясно - идват от Москва. Не се учудвайте, че духовниците, БСП и президентът Радев днес са една позиция.




Гласувай:
4



1. reader - Самаринов
24.01.2018 19:24
Тебе като ти гледам снимката си от третия пол.
цитирай
2. reader - Такъв коктейл от отровни гъби съм срещал само при бившия ни президент
24.01.2018 19:25
Да не ви обучават в обща къпалня?
цитирай
3. hater - Ти си джендър.
24.01.2018 19:26
reader написа:
Тебе като ти гледам снимката си от третия пол.


Затова денононо ревеш тук.
Аре измитай се, путинска въшко
цитирай
4. samarinof - Теб като ти чета словоблудствата разбирам, че си комунист, от най-чугунените червени фашисти.
26.01.2018 20:44
reader написа:
Тебе като ти гледам снимката си от третия пол.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1053257
Постинги: 776
Коментари: 1334
Гласове: 1715
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031