Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2018 10:11 - Антон Тодоров: Валери Жаблянов живее в „малка спретната къщурка за няколкостотин хиляди лева“
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 633 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Предстоят европейски избори, на които БСП ще бъде помляна за 12 път, заяви той   image

 

16FEB2018  

„Не знам защо изследването на миналото води до бяс, обиди или леко снишаване. Изследването на миналото е много полезно, за да може една нация да не прави отново подобни грешки“, каза Антон Тодоров бивши депутат от ГЕРБ и настоящ аналитик в партиятав сутрешния блок на Bulgaria ON AIR

Яростна словесна битка се разрази между него и журналиста Иван Бакалов. Поводът е разменените реплики между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Бакалов заяви, че не иска да води разговор с Тодоров, а контрира, че зрителите нищо не научават от събеседника му и поясни: „Това е последният път, в който сядам с някое човече, което не може да ми се хване на нокътя на малкия пръст“. „Издигни се малко от мижитурското си съществуване“, каза още Тодоров на Иван Бакалов.  „Аз съм бил пропагандист, ама вие, г-н Бакалов, какъв сте?“, попита Тодоров и продължи: „Докажете твърдението, че Борисов е в коалиция с Делян Пеевски. Кураж трябва и факти. Коя е коалицията?“. „Колко дивизии има президента, освен една партия, която е изпъстрена с вътрешни противоречия и една друга партия, която съжалява за подкрепата, която даде“, коментира Тодоров. „Всеки има право на лош вкус, но чак толкова“, добави той.

Бакалов изрази мнение, че премиерът се е накарал преди дни от телевизионния ефир на детската градина „България“. Тодоров обаче веднага отговори на тези обвинения към Борисов и заяви, че това нещо е типично поведение за Радев.

„Такова е нивото на Румен Радев, който говори за разносвачи на шербет. Радев е рядко невъзпитан политик. А Бакалов има право на лично мнение, но личното мнение не е факт. Аз такива мнения ги хващам, смачквам ги и ги хвърлям в коша“, обясни Тодоров. Той отново изброи какви успехи е постигнала България за миналата година. „Да, има наистина много бедни българи, но те не са влагали в образованието си и не са инвестирали в себе си. 30 години инвестирам в себе си. Имам книги за 150 000 лв. нека дойде камера да снима в кабинета ми“, каза Тодоров на водещия на сутрешния блок. Бившият депутат разкри също така, че Валери Жаблянов живее в „малка спретната къщурка за няколкостотин хиляди лева“.“Той не живее в панелка. В момента неговият син работи в Националната компания Индустриални зони“, каза той. „Предстоят европейски избори, на които БСП ще бъде помляна за 12 път, след това идват местните и ще ги вкараме от нокдаун в нокаут“, завърши Антон Тодоров.
http://www.faktor.bg/bg/articles/anton-todorov-rumen-radev-e-ryadko-nevazpitan-politik




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1060028
Постинги: 784
Коментари: 1354
Гласове: 1753
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031