Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2018 13:32 - Скандал! Евразийският клуб на Николай Банев легитимира незаконния руски Крим чрез освобождението на България
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2269 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Поредна кремълска хибридна атака, а зад нея прозират лицата на комунисти, десари и русофили   image

Николай Банев сверява евразийския си часовник с посланик Макаров

01MAR2018  

Поредна подривна руска провокация компрометира България като член на ЕС и НАТО и хвърля тежки съмнения за лоялността ни към общите политики с партньорите. Този път хибридната операция е подета от сина на най-младия активен борец против фашизма и капитализма в годините на Тодор Живков. Въпросният наследник на червения тероризъм е по известен като един от най-богатите и ексцентрични българи, приватизатор и ликвидатор на предприятия. Става дума за Николай Банев, който е председател на Евразийски клуб България. Въпросната неправителствена организация си е поставила за цел страната ни да стане част от провалената Евразия и да напусне евроатлантическите структури. В ръководството са не по-малко противоречивата му половинка Евгения Банева, националистът Минчо Минчев, както и журналистката Светослава Рудолф.

Евразийският клуб на Банев, съвместно с  Руския национален комитет по Черноморско икономическо сътрудничество организират в петък, 2 март в столицата конференция по случай 140 години от освобождението на България и Крим. Няма грешка - манипулативно в честванията за България е намесен и Крим, без да има никаква историческа връзка. Всъщност единствената пресечна точка е, че и Крим и България са обект на руска окупация – едната територия през 1878 г., а другата през 2014 г., но днес

путинофилски среди се опитват да го представят като „освобождение”

На форума ще бъде представен икономическият, културният и туристически потенциал на незаконната Република Крим. За целта от окупираната от Русия част от Украйна пристигат над 15 гости, представители на марионетната на Кремъл власт в Крим. Целта е в европейска и натовска страна, която е и председател на ЕС в момента да се направи опит за реклама и легитимация на непризнатата от никого, освен от Русия Република Крим. Тази конференция и поканените от Николай Банев гости са тежка провокация спрямо евроатлантическия път на България и поетите ангажименти към партньорите. Не е изключено инициативата на Банев да предизвика и дипломатически скандал, за който България ще трябва да се обяснява пред Украйна.

Гостите на форума от Русия и окупирания от Кремъл Крим ще вземат участие и на тържествата на връх Шипка, където ще веят сепаратистки знамена, ще поднесат цветя и венци на паметника на Альоша в Пловдив, а със специален прием ще ги удостои пловдивския владика Николай, един от най-верните на Кремъл български митрополити.

Любопитен е и списъкът с гостите на скандалната конференция, които трябва

да легитимират някакво измислено освобождение на Крим

и новия му облик пред света. Почти всички са стари комунистически номенклатури, свързани с режима на Живков, ДС, русофили, настоящи политици и депутати от БСП, леви учени, отговорни за митовете в историята ни, кметове на общини на БСП.

Няма съмнение, че поредната руска хибридна операция срещу стабилността на  България се осъществява  отново с любезното съдействие на проруската партия БСП и присъдружни към нея леви играчи. Скандално е, че хора като Николай Банев, които осребриха максимално прехода и от охранители на митинги и шлосери се преродиха в необяснимо богати олигарси, днес се превръщат в остриета на антибългарски кампании и слуги на разпадащия се режим в Кремъл.

Вижте в прикачените файлове документи за хибридната провокация.
http://www.faktor.bg/bg/articles/skandal




Гласувай:
4



1. morskipesni - Hibridna gadost e samiqt posting, qsno i za slepi.
01.03.2018 15:38
Vseki znae 4e krim e ruski, zakonno prisyedinen predi vekove s kryv- a naskoro s Referendum.
цитирай
2. dobronameren - Всеки знае, че Николай Банев е първи братовчед на
01.03.2018 16:31
Люба Кулезич по майчина линия
цитирай
3. kolevn38 - Ти и тук ли полази бе, шамандуро бездарна:))))
01.03.2018 22:01
morskipesni написа:
Vseki znae 4e krim e ruski, zakonno prisyedinen predi vekove s kryv- a naskoro s Referendum.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1053133
Постинги: 776
Коментари: 1334
Гласове: 1714
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031