Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2018 23:22 - Я виж ти! За Гинка, оказва се, през цялото време работела Моника на Серго
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ей в това комунистите завинаги ще са най-добри - хем да вземеш парите, хем да използваш и манипулираш, твърди Слави Ангелов   image

 

07MAR2018  

Главният редактор на в. 168 часа" Слави Ангелов пусна преди минути следния коментар във "Фейсбук":

Бесепето цял ден прави фойерверки пред Министерския съвет с автобуси с хора от провинцията. Аха да свалят правителството заради Гинка. А за Гинка, оказва се, през цялото време работела Моника. 

Моника на Серго....

Срамота! Това Корнелия защо не го е координирала?!

Ей в това комунистите завинаги ще са най-добри - хем да вземеш парите, хем да използваш и манипулираш.

Повод за думите му е статията във в. "Капитал": "Кой прави PR-а на "Инерком" и Гинка Върбакова?" Изданието привежда косвени доказателства, че това е Моника Станишева, съпругата на лидера на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, която е собственик на PR компанията "Актив груп".

В редакцията  получили електронно съобщение  за посещението на  Гинка Върбакова в Чехия и нейните разговори по сделката  за българските активи на "ЧЕЗ" там.  В метаданните на прикачения Word файл с текста на съобщениeто като автор на документа е посочена Monika Yosifova, нейното предишно име.  Тя категорично е отрекла пред изданието да  е медиен консултант на Върбакова. "Не, категорично не съм. Нито в лично качество, нито през моята компания", казала тя.

Ето какво още пише "Капитал": 

"Според източници от енергийния пазар "Инерком" през миналата седмица са използвали услугата на една от утвърдените PR компании на пазара, но са прекратили контактите си с нея малко преди намесата на държавата в сделката (без двете събития да са задължително свързани) и изслушването в парламента.

Разбира се, за г-жа Станишева има основания да не желае да се афишира във връзка с "Инерком". След обявяването на сделката тя бързо придоби политически оттенък и в моментен изблик премиерът Бойко Борисов видя в нея заговор от "гадове" да го свалят от власт. Същевременно и от опозиционната БСП атакуват сделката, като последно дори сигнализираха прокуратурата за сделката, а днес поведоха и протест с искане за оставка на правителството. При това положение евентуален договор с Върбакова неминуемо ще изведе на преден план съпруга й Сергей Станишев. Той като бивш лидер на БСП е в откровен конфликт с настоящия - Корнелия Нинова, а замесването му би дало козове и на ГЕРБ да продължава с развиването на конспиративни теории.

Все пак има и известни други косвени свидетелства, които говорят, че от първите си медийни изяви Върбакова ползва медиен консултант. По време на интервютата си и изслушванията в парламента тя се придържаше към написани опорни точки и видимо внимаваше да не говори извън тях."
Фактор




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1059793
Постинги: 784
Коментари: 1354
Гласове: 1753
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031