Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2018 16:56 - Националсоциалисти и националкомунисти заедно на протест пред МС
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Нинова да обясни – как БСП се оказа рамо до рамо с „националсоциалистите” от „Възраждане” на протест пред МС?

Привърженици на ген. Луков и най-яростните му отрицатели се събраха под знамената на БКП

  image

Нинова и Костадинов рамо до рамо

 

Всеки стремеж на БСП и Корнелия Нинова за обществен ефект се превръща в тежък дефект. Така се случи и с вчерашния протест пред Министерски съвет. Другарката Нинова застана редом до Костадин Костадинов от Движение „Възраждане”, което се инициира също като организатор на протеста.

Скандалното обаче е, че въпросното варненско  движение само преди две седмици се е обявило категорично в подкрепа на Луковмарш, както и на самия ген. Луков. Това може да бъде видяно на страницата на движението (ТУК), а от текста директно се призовава външни сили да не се месят в отношението ни към личности и събития от нашата история. Визират се директно посланиците на Израел и САЩ. За „Възраждане” ген. Луков е безспорен национален герой, на който трябва да отдаваме почит. В същото време обаче, години наред именно БСП и нейни политици са острието на атаките срещу ген. Луков и провеждането на Луковмарш. За тях родолюбецът е фашист, нацист, слуга на монархията и заслужено е застрелян от „Черните ангели” на БКП.

Скандално е как тогава „антифашистите” от БСП и смъртни врагове на ген. Луков застанаха вчера рамо до рамо на протест пред МС с „фашистите” от „Възраждане”, които се прекланят пред патриота? Или Нинова не си проверява партньорите, или залагат на принципа, че интересът оправдава средствата. Да не забравяме, че и преди 1941 г. комунистите на Сталин и националсоциалистите на Хитлер бяха приятели и бойни другари, а съюзът им щедро бе подкрепян и от нашите комунисти, които сега не искат да си спомнят за този позорен период.
Фактор




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1078064
Постинги: 786
Коментари: 1362
Гласове: 1801
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930