Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2018 19:19 - Тайното вече става явно. Човечеството попада под пълен контрол. А.И.Осипов
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2964 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 11.12.2018 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сега, когато се сблъскахме със съвремените технологии, тези, които се интересуват, виждат, че всички ние може да се окажем под пълен контрол. Особено, когато вече има възможности за имплантиране на чипове в телата на хората, и те, заедно с компютрите, ще контролират цялото ни поведение, всичките ни постъпки, всичките ни разговори, а може би, скоро и мислите. И цялата информация ще отива там, където трябва. И когато се възцари над целия свят (еврейският месия) антихрист /а това непременно ще стане/ тогава, всеки човек, който не размахва неговото знаме, ще бъде наказан. Как? Например, отиде такъв човек в магазина, напълни кошницата със стоки, но на касата се оказва, че в сметката му няма и стотинка, понеже вече е блокирана. Така става, защото цялото поведение ще се фиксира и оценява, по утвърдени "верноподаннически" критерии, и данните ще се предават там, горе (както вече се прави в Китай). Така, и най-малкото несъгласие на човека, с политиката или идеологията, ще се фиксира от световния властелин, и неудобният човек ще остане в напълно безпомощно (от материална гледна точка) състояние, понеже няма да може, нито да купува, нито да продава. А налични пари скоро няма да има, и всички плащаня ще са с банкови карти, или с имплантиран чип. Истински пари скоро изобщо няма да има, както е вече в Швеция, където само за туристите  се допуска употребата на налични "джобни" пари.
Така че, който не приеме световния (еврейски) цар, за спасител и Христос, и каже - не; за мен Спасител на хората и на света е само Христос, от Назарет, и само Той. Ето, на такъв човек, веднага ще му изключат банковата сметка, и той ще бъде обречен на гладна смърт, защото няма да може, ни да купи, ни да продаде (и всички ще се страхуват да му помогнат с нещо, за да не ги вземат за негови съучастници!!). Макар че, ще има и много по-лоши варианти.
И така, неизбежно ще се стигне до Главния въпрос, - с кого сте вие, с Иисус, или с измамника - "спасител на човечеството" - Антихрист, на когото, доброволно, или не съвсем доброволно, ще се поклини почти цялото човечество, вкл. и мнозина от "избраните". Ето за какво става дума.
А как може да се избегне тази катастрофа? Външно погледнато, - никак. За това предупреждава и Христос, в Евангелието: ..."а когато друг дойде, в свое име (т.е. антихрист), него ще приемете"...!  Още и свети Апостол Павел пише до солуняните, където нарича измзмника - антихрист, "човекът на греха". Затова апостолът ни призовава, докато още не е късно, докато има поне някакви нормални условия, да обърнем внимание, не на този, външен живот, който в един миг може да се преобърне, като лодка в морето, но да се заемем най-после със собстената си душа. И ако с това се заемете, и ако наистина се постараете да живеете по Евангелието, вие ще можете да устоите и да кажете, - да, аз ще умра, но няма да се отрека от Христа! А мнозина, както е написано в Евангелието и в Апостолите, няма да издържат и ще приемат (антихриста). И така, тези сиромаси, жестоко ще пострадат. Ето това в общи линии, пише и в Апокалипсиса (Откровението от Йоана).

https://www.youtube.com/watch?v=Rck0xjP5HPk
Превод, Григор Симов



Гласувай:
6



1. radostinalassa - А невярващите ...
11.12.2018 19:31
какво да правят. Аз не мога да вярвам, че торсионният генератор на Вселената е Бог или Христос, който е бил човек.
цитирай
2. nedovolen - Господ уважава повече невярващи с ...
11.12.2018 20:10
Господ уважава повече невярващи с правилни постъпки, от колкото вярващи с неправилни постъпки.
Амин!
цитирай
3. krumbelosvet - Пази Боже.
11.12.2018 21:36
Невероятно, чиповете са наречени "бяло камъче" във "Видението" на св. Йоан, така наречения Апокалипсис. И как в ОНИЯ ВРЕМЕНА е можело да се предвиди, че заради едно "бяло камъче" собственикът му няма да може нито да купува, тито да продава? Това е ОБЩО СВОЙСТВО на библейските пророчества - те стават ясни, когато започнат да се сбъдват. Пази Боже.
Но Исус е казал, да разгласяваме Словото на истината "от покриваите" - най-високото място в населените места тогава. Сега тия "покиви" са в нета... Пази Боже.
цитирай
4. krumbelosvet - ПП : Има известна надежда
11.12.2018 21:45
Държавите с национална малута, или поне с НЕ ЧАСТНИ национални банки, МОЖЕ БИ ще е възможно, с Божията милост, да не въведат "бялата камъче".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314515
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031