Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2018 16:32 - Големият Взрив във Вашингтон
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хилари Клинтън и хората й, прикривани от левите медии са сътрудничили с Кремъл против Тръмп, а не обратното!   > image

Девин Нунес, председател на Комисията по разузнаването в Камарата на представителите в Конгреса на САс, председател на Комисията по разузнаването в Камарата на представителите в Конгреса на САЩ

03FEB2018   Огнян Даскарев

Взривът избухна в Америка вчера с огласяването на паметната записка /3.5 стр./  на Комисията по разузнаването в Конгреса от президента Тръмп. Само републиканците, които имат мнозинство в Комисията гласуваха записката да бъде огласена от президента,  а демократите се противопоставиха.  Според записката през лятото на 2016, т.е. преди президентските избори,  Министерството на правосъдието и ФБР  на Обама започват разследване на кампанията на Тръмп във връзка с 

руската намеса в изборите

 ФБР иска от съда разрешение да подслушва и следи тогавашния съветник по енергийни въпроси на Тръмп, Картър Пейдж. Но това най-вероятно е само претекст, за да се подслушва и следи цялата кампания на Тръмп!
ФБР използва FISA, Закон за следене на чуждите разузнавания, приет от Конгреса  в  1978 г. Към FISA има специален съд, който разглежда исканията на ФБР и дава разрешение или не, за подслушване и следене. Единственото основание,  според записката, е прословутото Досие против Тръмп, съставено от бившия британски шпионин Кристофър Стийл, който бил категорично против Тръмп да стане президент.  Стийл,  съвместно с бивши агенти на руските тайни служби състави изцяло фалшивото и дискредитирано Досие, в което пише, че Тръмп преди години участвал в оргии с руски проститутки в луксозни хотели в Русия.  Искането, отправено от ФБР  в края на юли 2016 и  основано изцяло на Досието,  е подписано от най-висшите /вече бивши/  представители на ФБР и Министерството на правосъдието. Искането е удовлетворено на 21 октомври 2016,  но същите представители не казали на съда, че Досието всъщност е поръчано и заплатено с огромната сума 

от 12 млн. долара

 от кампанията  на Хилари Клинтън. Съгласно закона разрешението за следене и подслушване трябва да бъде подновявано на 90 дни, и то е било подновявано четири пъти.  При всички подновявания най-висшите представители на ФБР и Министерството на правосъдието не са казали на съда, че Досието всъщност е изцяло поръчано и заплатено от кампанията на Х. Клинтън. А това означава, че висшите представители са излъгали писмено съда четири пъти!  
През януари 2017 ФБР официално информира Конгреса за Досието, но не казва на конгресмените,  че Кристофър Стийл е свързан с кампанията на Х. Клинтън. В края на октомври 2016, т.е. непосредствено преди изборите, Стийл започва да говори пред медиите за „връзките" на Тръмп с Кремъл очевидно, за да му навреди.  Тогава ФБР прекратява връзките си с него, но не се отказва от информацията му, очевидно също, за да навреди на Тръмп, малко преди изборите.  Скритият канал,  чрез който ФБР поддържа връзки със Стийл е Bruce Ohr, висш служител в Министерството на правосъдието. Съпругата на Bruce Ohr пък работи за Fusion GPS, а това е фирмата, която съвместно със Стийл изготвя Досието!!

Скандалът е колосален и сравним с Уотъргейт!

Разследването на Комисията по разузнаването, начело с Devin Nunes извърши огромна и смела работа, от начало август 2017. През всичките месеци до днес, работата им беше саботирана от сегашното  Министерство  на правосъдието и ФБР с аргумента, че така се издава класифицирана информация. Но в Записката няма нищо  ново – само известни факти, освен огромния факт за скриването на истината пред съда  за Досието  от ФБР.  ФБР изпрати исканите документи на Комисията само след като Devin Nunes заплаши, че ще издаде декларация за неуважение към Конгреса.
Съпротивата на американската левица и нейните медии /СНН, Ню Йорк таймс, Вашингтон пост и пр/, е яростна. Техните аргументи – републиканците в Конгреса минират и злепоставят тайните служби, което е заплаха за сигурността на обществото. Според левицата републиканците искат да провалят разследването на специалния прокурор Мълър, за което няма никакви доказателства. Но нали именно това общество, т.е. Конгресът трябва да контролира тайните служби? Обратното се случи в голяма част от света през 1917 и продължи до 1989 с всичките ужасни последици и едва ли някой иска още от същото.
До няколко дни левицата в Конгресът ще състави и огласи  собствена паметна записка, в която ще се опита да обори изводите в Записката на Nunes, както стана вече известна.
Каквото и да напише левицата, каквото и да разгласят верните й медии по света, ето злощастния, унищожителен факт:
По време на президентската надпревара, Министерството на правосъдието и ФБР на Обама съзнателно са помогнали на единия от кандидатите, като четири 

пъти писмено са излъгали съда,

 за да получат право да подслушват и следят кампанията на Тръмп! Властите съзнателно са използвали лъжлив, дискредитиран документ, за да получат разрешение за това.   Именно това написа Тръмп в Туитър в началото на март 2017 и предизвика лавина от ругатни и подигравки. Тръмп написа, че Обама го е подслушвал  в Trump Tower  преди изборите.
Но защо властите на Обама са действали така безскпрупулно и самоуверено? Лесният отговор: те, властите, както цялата планета  бяха убедени, че Х. Клинтън ще спечели. За тях избирането на Тръмп беше невъзможно безумие и апокалипсис.  
И преди всичко, най-важното: именно Хилари Клинтън и хората й, прикривани от левите медии са сътрудничили  с Кремъл против Тръмп, а не обратното!
И точно това е големият Взрив във Вашингтон!



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1073783
Постинги: 786
Коментари: 1362
Гласове: 1791
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930