Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2019 11:48 - Нинова развърза торбата с лъжи, удари го на див популизъм
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 414 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 С Елена Йончева обикалят като на кампания за парламентарни избори
    image

Корнелия Нинова и Елена Йончева

 

Корнелия Нинова и Елена Йончева посетиха Враца по време на предизборната кампания и шашнаха всички с демагогията, популизма и откровените лъжи, с които се опитват да омайват народа. Лидерката на БСП и водачката на листата ѝ се държат като на кампания за парламентарни избори и обясняват какво ще направят, ако дойде на власт. Лидерката на социалистите толкова убедено говори, сякаш утре ще полага премиерска клетва в парламента, в който не стъпва.   

"Питат ни, ако спечелите избори и управлявате - какво ще направите различно, откъде ще започнете? Наясно сме колко много проблеми има в страната. Наясно сме, че не всичко може да се оправи веднага с магическа пръчка. Но знаем какво искаме да постигнем и как да стане", заяви социалистката. 

Тя наблегна, че това са пенсионерите и младите работещи семейства с деца и започна да рисува розови облаци. "За пенсионерите - преизчисляване на всички пенсии. БСП е единствената партия, която го е правила. Ще го направим отново. За младите - еднократна помощ от 6000 лева за второ и трето дете на тези, които са работили и са си плащали осигуровките", каза тя. 

"Това може да започне на 26 май с победа на БСП. Но една партия сама няма да се справи, ако народът не я подкрепи. Затова се обръщам към всеки, който иска справедливост сега. Подкрепете БСП като единствената партия, която на тези избори може да победи ГЕРБ и да започнем заедно да възстановяваме България след погрома, оставен от тях", заключи Корнелия Нинова.

Лидерката на БСП продава надежди на хората във Враца, един от най-бедните райони. Корнелия Нинова и Елена Йончева изключително добре знаят, че европарламентът няма как да реши и да изпълни празните им обещания. Лидерката на социалистите се постоянно се готви да раздава пари, но не казва от къде ще дойдат, как ще бъдат изкарани от бизнеса.

Локумите ѝ много напомнят за обещанията на Царя, но явно е разбрала, че така се печелят избори. По същия начин слушаме обещанията на патриотите, които предизборно обещаваха европейски пенсии, тройно увеличение на заплатите и куп щуротии, с които облъчват народа, за да го закарат до урните. Икономисти и финансисти, които са стъпили здраво на земята, обясниха, че повече пари няма и това, което Владислав Горанов е изчислил в бюджета, са реални бюджети, които за момента можем да си позволим.  
https://www.faktor.bg/bg/articles/smotanyatsi/ninova-razvarza-torbata-s-lazhi-udari-go-na-div-populizam




Гласувай:
4



1. krumbelosvet - За разлика от автора Мариноф,
15.05.2019 14:40
всички знаят, че ако ББ загуби тия избори, губи властта.
И сигурно знае Мариноф, какво са си говорили Нинова и US-посланикът при четирите им срещи. Аз не знам. Но добро не очаквам. Даже да падне ЕНП, идва ПЕС, също от отбора на същия посланик.
Чудо Божие трябва да стане, за да се отърве светът от мъртвата хватка на глобал-либерастите от Уолстрийт. За които се труди и афторът Мариноф. Вече живее в блога, милият. И лъжата за нищо я няма.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1060643
Постинги: 785
Коментари: 1354
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031