Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2019 16:50 - БСП загуби изборите, защото още не знае, че Октомврийската революция е приключила
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 470 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От атентата в църквата „Света Неделя“ "столетницата" не може да излезе от старата си черупката и продължава да проповядва марксизмо-ленинизъм
    image

проф. Александър Джеров

  Faktor.bg потърси бившия депутат Александър Джеров, за да коментира поредната загуба на БСП на евроизборите. Юристът е категоричен, че злобата, ленинизма и марксизма, който и днес изповядват социалистите отблъсква избирателите им. Той призова президентът Румен Радев и политиците от „столетницата“ хубаво да се слушат в думите за добруването, отправени от папа Франциск. 

„Когато съпоставим резултатите на БСП и на ГЕРБ от последните избори за Европейски парламент, ще проличи една политическа истина. Партията на Бойко Борисов има визия, посока на движение и преди всичко кауза. Всичко това липсва при социалистите, които няма цел. Кандидатите на БСП до последно можаха да осъзнаят, че не  се води кампания вътрешни избори, а за Европейски парламент. Затова те застанаха на становището, че „ГЕРБ е лош, Бойко е лош, Цветан Цветанов е лош“, докато те са идеалните. От БСП пропуснаха насоката и целта на вота. Затова и резултатите не е случаен. Кандидатите за европарламента имаха още нещо много ценно, което при социалистите отсъстваше – възпитание. Конкуренцията между двете политически сили се появи след идването на папата, който е един вълшебен дипломат. Той каза, че трябва да се добрува, а тук БСП провеждаше една караница и обиди“, заяви Джеров. 

„От БСП не могат да излязат от черупката си, която е доста стара. Нека да си припомним какво се случи в църквата „Света Неделя“,  когато беше осквернена? Да се замислим какво беше 9-ти септември, когато голямата част от интелигенцията беше съсипана. След това в съзнанието на хората беше вкаран марксизмо-ленинизъм, доколкото беше възприет. Представителите на БСП също се държат като марксисти, те не могат да осъзнаят, че времето на Октомврийската революция е нещо различно, а ленинизмът е вредна „наука“. Ние живеем в ново време, в което всички държави са тръгнали напред и вече навсякъде на първо място и водещ фактор е културата. БСП забрави, че трябва на първо място да има човешка кауза. Там, където няма човещина, не може да има прогрес“, коментира юристът. 

„Аз бих призовал отново – президентът Румен Радев трябва да бъде безпартиен, да спазва конституция и да е ръководител на целия народ, независимо от политическите противопоставяния. Бих го посъветвал, че е избран, за да бъде ръководител на цялата държава. Той също трябваше да се вслуша в думите на папата, който призова за добруване, за възпитание, култура и уважение между хората, а не изостряне на взаимоотношенията. Тази дълбока мисъл на папа Франциск не беше осъзната от някои партии", каза още Александър Джеров.  



Гласувай:
5



1. shtaparov - Не само е приключила- тя се е и про...
02.06.2019 12:52
Не само е приключила- тя се е и провалила.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1059561
Постинги: 784
Коментари: 1354
Гласове: 1752
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031