Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2019 08:24 - Резидентът не може да преглътне, че няма последната дума за сделката с Ф-16
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 699 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Антоанета Христова

 

Политическият психолог Антоанета Христова коментира пред БТВ изказването на Румен Радев за сделката с изтребителите Ф-16. По думите ѝ, като пилот с претенции за експертно мнение, той е останал обиден, че не е имал последно становище. Христова обаче припомни, че преди всичко има установен ред и закони, които трябва да се спазват. Тя допълни, че на практика страната ни като е избрала своя евроатлантически път и не е било възможно да купи самолети Грипен от Швеция - страна, която е близка с Русия и не е член на НАТО.

Андрей Райчев коментира, че Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Румен Радев правят едно и също нещо - пазят достойнството на България. Според социолога, сделката със самолетите е била "изнасилване на страната ни", която е била принудена да купи машините, въпреки че на практика няма армия и разчита на САЩ да я пази.  
https://www.faktor.bg/bg/articles/antoaneta-hristova-rumen-radev-ne-mozhe-da-preglatne-che-nyama-poslednata-duma-za-sdelkata-s-f-16




Гласувай:
6



1. staler - Само тая. . . . психопатица, не се ...
25.07.2019 18:49
Само тая....психопатица,не се беше изказала .Швеция била близка с Русия--Всемогъщи Боже прибери си вересиите че се не търпи вече...а иначе----абсолютно е без разлика дали са грипени или ефове нас бугарите ,у главата ебани.....къде бяха и Радев,и Борисов и Каракачанов и политиците преди тях и експердите полковници и генерали,и т.н.когато родните ни и чужди атлантици ни убедиха да си резнем политнекоректните ракети,щот Турция не ги долюбвала......другари Паси,другари фактори,другарю Първанов, Станишев ,Костов и пр. Ко правим сега с Турция,държим ли я под евроатлантически контрол или по скоро за резания я държим?колко ефа има турската армия и кога ще стигнем?.....аааааа стратегическо партньорство казва некъв кабинетен смешник с лампази.....сигурно го е прочел в плановете на Пентагона,ама надали,защото там работят сериозни хора ,а не циркаджии.... партньорството си е партньор ство,сиренето е с пари,а живота и здравето на американския войник няма вариант да бъдат похарчени заради малоумното ни племе.....лампазите да си седат на тлъстите задници и да пишат доктрина съобразена с реалностите /могат да препишат от гърците за по лесно/.


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1060672
Постинги: 785
Коментари: 1354
Гласове: 1755
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031