Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2022 23:18 - Не бъркайте предателството с водката, сельодката и „Ты меня уважаешь?“
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1339 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 
Всички, които с жар и плам защитават руските интереси и пропагандират опорките на Кремъл, яростно отричат да предават българските интереси. Не, те просто много обичат руската култура и широката руска душа. Обичаме двойните ни освободители, - казват и ако моментът е подходящ, очите им се насълзяват. Много са трогателни. Чуете ли тези аргументи, знайте, че те никога, ама никога не са получавал дори копейка за услугата. Обичат безкористно.
Например сайтът „Поглед“ въобще не проповядва кремълска пропаганда. Въобще! Просто съобщава новините такива, каквито му ги съобщават правилните руски агенции.

И онази жена, дето се просълзила пред руското посолство не е от Съюза на съветските журналисти. Не е – от български съюз е, поне по регистрация.



Дежурният агент от години на Газпром, Росатом, Роснефт и пр. е такъв, защото е загрижен за националните интереси на България, а не на Русия, както вие сте убедени. Ако беше толкова убеден, че Русия е нашето спасение, както твърди постоянно, щеше да изпрати децата си Омск, например, а не в гнилия Запад, каквато е реалността. Точно този въобще не е придобил имоти и солидни сметки по руско направление. Тц.



Някакъв млад дихател защитава руските интереси, както дядовата къща не би защитавал от крадци, но придобил диплома в Бостън. Не в Брянск (Шумел сурово Брянский лес… - има такава песен), а в Бостън, ти да видиш. Не е получавало рубли момчето, само призна. Но по-важното е, че всички му вярват.



Също като на онзи мастит журналист, който заяви, че българи не защитавали Русия за пари, а от обич. Прав е. Шумът на банкноти в джобовете му е слухова заблуда, нищо друго. А и уверението му звучи адски чистосърдечно.



Нито копейка не са получили от кръга на Борисов покрай строителството на газопровода Турски/Руски поток. Борисов наля в него 3 милиарда народна пара просто така – заради българо-руско-турската дружба. Да е взел комисиони? Подкупи? Милиони? Глупости. Точно Борисов – никога! Този принципен и чист човек. Ако беше слугувал на Путин, както упорито се говори, в чекмеджето щеше да има рубли, а не пачки евро, нали? Да.



Един в БНР говори досущ като кремълски кадър, но нарича това "друга гледна точка" и "алтернативно мнение". Кани пред микрофона и още двама-трима медалисти от ВПШ на КПСС, с които се надпреварва кой е по-верен на Путин. Трудно състезание, защото наистина дават всичко от себе си.



Членовете на бордове и ръководства в Булгаргаз, Булгартрансгаз и други дружества от енергетиката също не са получавали пари от Москва. Тези доблестни служители и патриоти години наред защитават интересите на родината. На някоя родина, не е важно коя.



Ами политиците? Там са най-големите защитници на националните интереси. Как така ще поучават рубли? Сакън. Членове сме на НАТО и ЕС, където вървят предимно евро и долари, за какво са им рубли. Което прави слуховете за получени рубли твърде пресилени.



Още трийсетина сайта и 3-4 вестника са сред несправедливо заподозрените, че обслужват недаром кремълските интереси. Първо: малко повече са от посочената бройка. Второ: финансират се чрез посредници. Трето: нито НАП, нито КПКОНПИ не ги питат, откъде идват парите за издръжката им. Така че могат да целуват Путин по задника колкото си искат, което и правят, но много моля без намеци за проституиране.

Щях да забравя един бивш министър, който по време на едно посещение в Москва, толкова се развълнувал от топлия прием на домакините, че след петото „Ты меня уважаешь?“, паднал от стола… Това обаче е трудова злополука, а не поливане на някакви услуги или нещо от този род.



Та така с обидните и грозни твърдения, че разни екземпляри тук си продават задника и българските интереси на Москва. Дори да има такива – но едва ли има, - със сигурност не го правят за рубли. Не и за рубли.



И не бъркайте предателството с водката и сельодката...



Витали Роник



Гласувай:
6



1. germantiger - ИСТИННО И СМЕЛО НАПИСАНО ТАКА ...
05.07.2022 04:31
ИСТИННО И СМЕЛО НАПИСАНО

ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПИШЕ !

цитирай
2. samarinof - Специално за крумбелосвет:
05.07.2022 07:12
С червени свине-путлерофашистки говноеди не пиша и не отговарям. Строй си комунизма далеч от блога ми, чесън.
цитирай
3. miri479 - Абсолютната
05.07.2022 08:18
истина! Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1059712
Постинги: 784
Коментари: 1354
Гласове: 1753
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031