Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2022 21:43 - Има ли изненадани - Радев показа отново истинската си същност
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 778 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 А в парламента имаше достатъчно мнозинство, за да ограничат властта му  
image


Радев за пореден път показа истинската си същност! Има ли изненадани!? Да, очевидно има! Изненадани са от БСП/к/, които го издигнаха и подкрепиха като кандидат за президент. Прави им чест, че имат смелостта и малко достойнство да изразят публично разочарованието си от него. Какво да кажем за т. н. "демократи", които лежаха със седмици пред стълбите на президентството, които нямаха никакви забележки към него, които недвусмислено го подкрепиха срещу собствения си кандидат Лозан Панов и му коленичеха дори. 

Защо те сега мълчат!?

 Дали защото съвестта им е гузна? Ако е само защото са били наивни, простено да им е! Но, ако са знаели какви ги вършат, ако не политически познания, то поне достатъчен политически опит със сигурност имат. За мен това вече е непростимо и се нарича 

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! 

Предателство към демокрацията и демократичната общност, към надеждите и очакванията на Евроатлантическите сили в България! Ако не са знаели кой е Радев и какви ще ги върши, мястото им не е в политиката и не заслужават повече никаква политическа подкрепа! Ако пък са знаели, което е по-вероятно, мястото им за винаги е на бунището на историята! И оправдания за тях не може да има. Защото имаха време и достатъчно мнозинство в НС, за да ограничат властта му, да му вземат службите и НСО и не на последно място да ликвидират този институт наречен "служебно правителство"! Познавайки ги, за импийчмънт не смея дори да спомена, но и това беше възможно! 

image

Вездесъщо е царството на глупостта, вероятно биха казали мнозина! И така ще се почувстват поне малко по-спокойни. И накрая - не, не съм съгласен с констатациите на дежурните политолози, социолози и анализатори, които твърдят, че правителство пак няма да има. Готов съм да се обзаложа, че този път кабинет ще има, под вътрешно и външно -политически натиск и той ще е излъчен от ПП и ГЕРБ, подкрепен от по-малки политически формации в следващото НС. ПП и ГЕРБ имаха нужда само от катарзис, наречен предсрочни парламентарни избори!

image

Авторът
Николай Ненчев




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1060961
Постинги: 785
Коментари: 1356
Гласове: 1757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031