Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2023 18:05 - Лекарство за обезлюдяване, тихо, измамно преименувано и напомпано в хранителните доставки
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1904 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 06.02.2023 18:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Лекарство за обезлюдяване, тихо, измамно преименувано и напомпано в хранителните доставки

Фактът е проверен 2 февруари 2023 г Бакстър Дмитрий Новини , САЩ

 https://newspunch.com/depopulation-drug-quietly-deceitfully-renamed-and-pumped-into-food-supply/?fbclid=IwAR269lzlRHBBspGLGGd6YKogyfjG_zH3SaX-Y6YDUh_-2ZgeU1z5Wr5haCo

image

Може би познавате стевия като растителен подсладител, който има минимален ефект върху нивата на кръвната захар и инсулина и като здравословна алтернатива на захарта и дори изкуствените подсладители, за които знаем, че могат да нарушат микробиома на червата.

 


Произхождащо от части на Бразилия и Парагвай, растението Stevia rebaundiana е изследвано за първи път през 1899 г. от ботаника Moisйs Santiago Bertoni , който наблюдава сладкия му вкус. Местните го наричали kaʼa heʼẽ или „сладка билка“ и го използвали като лекарство с много специфична цел.

Според ботаника Бертони стевията е била използвана от местните племена в Парагвай от векове като мощен контрацептив, който унищожава плодовитостта.

И какво, ако ви кажа, че откакто стевията е напомпана в западните хранителни доставки, раждаемостта е спаднала, рискувайки срив на населението? И какво, ако ви кажа, че царят на науката на Обама е знаел за ефектите на стевия през цялото време?

 

FDA разреши вноса на стевия за първи път през 1995 г., позволявайки подсладителя да се използва само като хранителна добавка. След това през декември 2008 г. FDA добави Stevia към списъка на хранителните добавки, „общопризнати като безопасни“ или GRAS. След това е разрешено добавянето на стевия към ароматизирана вода, спортни напитки, както и безалкохолни напитки и други храни и напитки.

Оттогава Stevia е навлязла в хранителните доставки като съставка в над 14 500 хранителни продукта и напитки по целия свят, включително чайове, безалкохолни напитки, сокове, кисело мляко, соево мляко, печива, мюсли, алкохолни напитки, дъвки, зърнени храни, дресинги за салати, сладкиши и като подсладител за маса.

Като се има предвид широкото използване на стевия, струва си да се запитаме дали местните племена в Парагвай са имали право. Наистина ли е мощен контрацептив?

Оказва се, че са били по-прави, отколкото са предполагали.

Според рецензирани научни изследвания стевията е невероятно успешна при намаляване на плодовитостта. Многобройни изследвания върху животни и хора са установили, че стевията намалява плодовитостта с 57 до 79%.

И което е още по-тревожно, това се случва както при жените, така и при мъжете. И още по-тревожно е, че този ефект при жени и мъже може да продължи с месеци, дори след като спрете да използвате стевия.

Друго проучване дори установи, че екстракт от растението има инхибиращ ефект върху растежа на човешката сперма in vitro.

Стевия е идеално лекарство за обезлюдяване, което беше пуснато от властта почти по същото време, когато западното население започна да намалява. Съвпадение?

Глобалният елит работи за обезлюдяването на света от десетилетия. Хората се събуждат за този дневен ред през последните години, тъй като машинациите на елита стават по-открити и очевидни. Но това не е ново явление.

Ако погледнете хората във вашия кръг, ще забележите, че много хора се сблъскват с проблеми с плодовитостта, спонтанни аборти и други проблеми като PCOD, както никога досега. Храната, околната среда и няколко други фактора може да са причината за това, но никой не е сигурен какво точно причинява тези проблеми.

Колкото и объркващо да е, първопричината за тези проблеми може да бъде проследена до едно семейство и техните другари глобалисти.

Първият герой в тази история е Нелсън А. Рокфелер, член на третото поколение на прословутата династия Рокфелер и брат на Дейвид Рокфелер. Нелсън е губернатор на Ню Йорк от 1959 до 1973 г. и 41-ви вицепрезидент на Съединените щати от 19 декември 1974 г. до 20 януари 1977 г.

Вторият герой в тази история е Хенри Кисинджър, който е бил лично финансиран от семейство Рокфелер в продължение на 15 години, преди да бъде назначен за съветник по националната сигурност през 1969 г. Кисинджър също е бил най-добрият приятел и интелектуален спаринг партньор на Нелсън Рокфелер.

image

През 1974 г., по време на мандата си като съветник по националната сигурност, Кисинджър подготви строго секретен доклад и план за контрол на световното население, с план за експериментиране с населението на по-слабо развитите страни в Азия и Африка, преди да разпространи плана в САЩ и Европа.

Това не е теория на конспирацията за шапка от станиол. Това е теория на конспирацията в най-истинския си смисъл. Това беше престъпен план, измислен от заговорници, включително Рокфелер и Хенри Кисинджър, който досега беше високопоставен в правителството на САЩ, за убийство и поробване на човечеството.

image

Всички тези документи могат да бъдат намерени на уебсайтовете на правителството на САЩ.

image

Кисинджър пише: „Проблемът е по-дългосрочен и сложен, отколкото изглеждаше първоначално, и че краткотраен изблик на активност или морален плам няма да го решат.“

Какво иска да каже, че „Moral Fervour“ няма да го реши? 

Той имаше предвид, че глобалните елити ще трябва да вземат нещата в свои ръце.

Сега нека да разгледаме препоръките на Кисинджър. Той препоръча много варианти за дългосрочни и краткосрочни планове, като негов приоритет са биомедицинските изследвания.

image

Друга краткосрочна цел беше стерилизацията на мъже и жени. През 1976 г., само две години след този доклад, фондациите Рокфелер и Форд експериментираха с принудителна стерилизация на хора в Индия.

Официално 6,2 милиона индийски мъже са били насилствено стерилизирани от световните елити само за година. Почти две хиляди загинаха по време на тези принудителни операции.

image

За протокола, не само Рокфелер и Форд стоят зад експериментите за „контрол на популацията“ в Индия. Световната банка, SIDA и Фондът на ООН за населението също бяха официални партньори.

Да се ​​върнем отново към оригиналния доклад на Кисинджър. Защото тук нещата започват да стават наистина интересни и цялата картина започва да излиза наяве.

Кисинджър планира да достигне до селските райони на страните с ниски доходи, като предоставя основни обществени здравни услуги с помощта на организации като Фонда за населението на ООН), Световната банка, Световната здравна организация и УНИЦЕФ.

image

Вижте сега този документ от СЗО, в който се споменават партньори и агенции, които подкрепят инициативата за обезлюдяване. Всички са подобни имена, които вече обсъдихме. Но в този списък има много ново и важно име… Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.

Помните ли как Кисинджър каза, че биомедицинските изследвания са най-важната част от неговия план за програмата за обезлюдяване?

image

През 1985 г. Рокфелер започват да изпомпват десетки милиони годишно в Националния институт по имунология в Ню Делхи, Индия. За какво? Да изследва ваксина за контрол на плодовитостта. Да, правилно сте чули. Ваксина за контрол на плодовитостта...

image

Седем години по-късно Рокфелер получиха това, което искаха. Ваксина за контрол на раждаемостта. Изобретен от същия горепосочен Национален институт по имунология в Ню Делхи през 1992 г. Изследователските фондове на Рокфелер създадоха
ваксина, която може да предотврати бременност, като я прилага на всеки шест месеца.

image

През 2000 г. беше обявен алиансът GAVI , чийто основен финансист беше Бил Гейтс.
Кои са другите партньори? Това са СЗО, Световната банка и УНИЦЕФ. Какво прави GAVI? Те осигуряват ваксинации на по-слабо развиващите се страни!

Това звучи ли ви познато в доклада на Кисинджър? До 2000 г. започна глобалната програма за обезлюдяване на Рокфелер. И до 2020 г., с въвеждането на пандемията от Covid, планът беше в разгара си и елитите бяха толкова доволни от себе си, че просто не можеха да спрат да говорят за това.

Разбира се, платени пропагандни журналисти и така наречените проверяващи факти скоро ще пристигнат, за да обявят това за голяма теория на конспирацията, като цитират препратки към институциите, които очевидно са част от конспирацията срещу човечеството.

Но ние ви показахме оригиналния доклад на Кисинджър с плана за обезлюдяване, ясно отпечатан черно на бяло. Показахме ви докладите на СЗО и съобщенията в медиите, описващи ефектите от плана за обезлюдяване на Рокфелер. Можете сами да получите достъп до тези отчети.

Тази жадна за власт кабала от милиардери и политици отдавна крои заговор да пороби масите и сега предприема своя ход.

Но благодарение на хора, които отказват да се поддадат на тяхното промиване на мозъци, хора като вас, глобалният елит го намира за много по-трудно, отколкото си е мислил.

Тук, в The People"s Voice , сме решени да продължим да съобщаваме за плановете на елита. Моля, харесайте и се абонирайте за този канал , за да можем да продължим да споделяме новините, които мейнстриймът не смее да докосне. И моля, споделете това видео с всеки, който мислите, че е възприемчив да чуе истината. Бъди силен. Всички сме в това заедно.

Гледам:




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Ваксинираха не само Европа...
06.02.2023 18:28
а още по - масово Китай, Индия, Израел и пр. Тук диктатурата не беше така силна.
цитирай
2. dobrodan - Проверен, но недоказан.
06.02.2023 22:41
Отровна доза е 2,5 грама на килограм тегло. Кога изядеш 200 грама стевия, може и да ти прилошее и да ти намалее ополодителната способност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746353
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031