Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2022 17:16 - Нидерландия е перфектно точна: България е една кочина с корумпирана съдебна система
Автор: kkabakciev Категория: Технологии   
Прочетен: 1735 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Крайно време беше някой да заяви на висок глас безспорната истина, че България е кочина с корумпирана съдебна система! Браво на Нидерландия! А боклуците, неграмотниците и наглеците в българския така наречен парламент, в така нареченото правителство и в така нареченото президентство реват като заклани от перфектната преценка на една модерна, високоразвита, високоцивилизована и високоморална държава. Добре, че има такава държава, готова да воюва за истината и, за разлика от други държави, да не прави прагматически компромиси, като лансира една просташка, посткомунистическа, корумпирана, гнусно некадърна недодържава!



Гласувай:
4



1. vencivaleri1951 - И какво общо има това с изискванията за Шенген
03.12.2022 18:53
Не , че съм се загрижил за Шенгенската зона, дори и от ЕС и НАТО да ни извадят ,само ще съм доволен, но нашата граница е по добре защитавана от тази на гърци, италианци, французи-справка броят на мигрантите в лагерите . Богати са, създават футболисти, но да ми говори за право ред страна , която има законно регисдтрирана "Партия на педофилите"-моля.
Англосаксите с помощтта на покорна Европа са изначално виновни за тази миграция
Кой срути държави и остави без послон и поминък редица държави. Какви са мигрантите предимно-иракчани, афганистанци, сирийци, либийци...Все където е стъпвал англосакски войник Европа се държи като леко момиче и "гризе дървото" Намерили са един по безхарактерен народ като българсия и избиват комплекси с него
България отдавна е изпълнила изискванията си за шенген. Корупцията е факт, но тя в нетен израз е троха в сравнение с корупцията на Запада. Усеща се болезнено от българите защото сме бедни, много бедни, иначе обемът и е съизмерим с "зжобните" на Западните корупционери.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Нашият пРезидент казва, че Крим е на Русия, не дава да се изнасят оръжия
03.12.2022 19:04
за Украина с мотиви, че така войната щяла по-бързо да свърши. Неговите довереники в Европарламента гласуваха против резолюцията, с която обявиха Русия за поддерржник на тероризЪма, превърнал е пРезидентсвото в отдел на ФСБ, а офицерът му за специални поръчки Бойко Рашков превърна България в коридор за мигранти, които плащат за преминаването през страната ни на полоцията както затворницзите на времето на wcпрезидента генерал Марин.
Кой е циникът, както пРезидента ни нарече Марк Рюте. Рюте, комуто тези номера не минават. Рюте или Радев, когото считам за национален предател.
цитирай
3. vladtepes - За българското правосъдие
06.12.2022 17:20
Българското правосъдие има правилна и тънка преценка за опасността на деянията - примерно да откраднеш три кукички за въдици е по-опасно престъпление от кражбата на милиони. За да приключи войната руското население в Донбас трябва да получи широка автономия и руският език да е втори официален там.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 633229
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031