Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2023 08:01 - © Крастата да си думаш с великите
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1227 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 02.02.2023 08:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
02.02.2023г.

     В интервю за Der Tagesspiegel канцлерът Шолц рекъл : "През последните единадесет месеца разговарях с Путин отново и отново, подобно на това, което прави президентът Макрон. Последно в началото на декември. И пак ще се чуя по телефона с Путин – защото трябва да си говорим. Но едно също е ясно : докато Русия продължава войната с неотслабваща агресия, настоящата ситуация няма да се промени.
Въпрос : Как да си представим разговор с Владимир Путин?
Шолц : Тонът на телефонните ни разговори не е неучтив, но разбира се, гледните ни точки са напълно различни. Човек не трябва да си прави илюзии : Путин иска да използва сила, за да анексира части от съседната си страна. А това е абсолютно недопустимо.
Въпрос : И после спорите с него?
Шолц : Можете да приемете, че заемам ясна позиция по този въпрос. Понякога имаше и конкретни въпроси за размяната на пленници, износа на зърно от Украйна и Запорожката атомна електроцентрала. Но за мен е важно разговорите да се връщат към актуалната тема : Как светът ще излезе от тази ужасна ситуация? Предпоставката за това е ясна : изтеглянето на руските войски" 
image

И президентът на Петата република имал желание да си дума с Владимир Владимирович, даже преди Вурста. В интервюто си Вурстът го посочва за пример – "което прави президентът Макрон". И го изразил категорично : "Ще продължа да говоря с Русия", заяви Макрон, който е един от малкото западни лидери, които водят преки разговори с руския президент Владимир Путин от началото на войната в Украйна миналия февруари", докладва Anadolu Agency (АА) 
image

Интересно, какви са тези сърбежи у френския и немския задник да си приказват с Путин?
Поводът за разговорите е Украйна, ама причините, причините са важни.
Дали пък двамцата демократи не усещат смразяващият полъх на политическата си смърт?
Вурстът си говорил последно с Путин през декември.
"И пак ще се чуя по телефона с Путин – защото трябва да си говорим", сигурен е той.
Едва ли Владимир Владимирович има желание и време да си говори просто "защото трябва да си говорим" с провалена политическа марионетка, както сами се тури на us–американците.
И то с човека, който изпраща срещу страната му танкове и други оръжия.
Досега не съм попадал на хакнат телефонен разговор на Путин с някоя от представляващите Колективния Запад трътки – Пръдливия Забраванко, Макрон, Шолц или евроколхозен чукан.
Затова нямаме друг избор освен да приемем думите на канцлера, че "заема ясна позиция" при разговорите си с руския президент за достоверни.
Интересно, ако Путин му вдигне слушалката, защото последният няма пръв да го потърси, как немецът ще обясни и обоснове решението си за даване на танкове на Украйна. Или се надява Путин да не отваря дума за това. Така де, президентът е учтив, възпитан и деликатен човек.
Абе, тия западняци съвсем не се усещат вече. Като че са "хванали господ за шлифера". Е не са.
Ей го и френския миньон?
"Но ако си затваряме очите за империалистическите войни, кой ще защити свободния и стабилен международен ред?" изцепил се той.
Френският колонизатор се възмущава от "империалистическите войни"!? И пита : "… кой ще защити свободния и стабилен международен ред?
Как кой, бе, Микроне? – Ти, Вурста, поляците, балтите, британците, начело с Пръдливия Забраванко. Знаеш го, ама се правиш на скромен. И българите разбира се, те са готови вече.
"Ако пуснеш петела под одъра, ще се качи на одъра; ако го оставиш на одъра, ще се качи на главата ти" е забелязал и отбелязал мъдрият ни народ.
Владимир Владимирович им обърна внимание, приобщи ги към голямата политика, те  започнаха да му противоречат и не само на думи, ами и с дела – правят му мизерии.
Наглост и безочие на квадрат. Или придобити (защо не и вродени) идиотизъм и олигофрения.
А нашите носят в себе си натуралното присъствие и себеутвърждаване на Бай Ганя.
Както казва колегата nedovolen : "Добре, че мъдрецът Путин обяви операция. Ако бе война, с помощта на кирчовщината и чорапите, сега щяхме да сме в нея".
Да, ама родните политидиоти тази формулировка на руския президент не ги устройва.
И затова настояват : Война, та война!
Даже един министър на войната даде фира като министър заради политически некоректно тълкуване на процесите в Украйна.
"Охо! Българинът не е прост! Дето имаше възможност, бай Ганьо не пропущаше случай да уязви сърбите, да им напомни Сливница. В Ниш и Белград даже той питаше всички служещи и хамали : "Ти не си ли българин, право кажи? Вий всички сте българи, ама се сърбеете".
И българските русофоби така : не е операция, война е; Украйна няма вина, Путин е изрод.
Е, говорещите с Путин всячески бутат Операцията към Война. И ние активно помагаме.
Ето такава снимка искат Микрон и Шолц, за да се хвалят след време на внуците : 
image

Ама истинска. А не фотомонтаж. Шугава работа.
А виж, агентите на ГРУ Петров и Боширов набутаха секретни документи с федерално значение в нощното шкафче на Пръдливия Забраванко. Колко му е да спретнат активно мероприятие и на французина и германеца и да им подпечатат "приказ об увольнении".

https://www.tagesspiegel.de/politik/kanzler-olaf-scholz-im-interview-wir-lassen-einen-krieg-zwischen-russland-und-nato-nicht-zu-9255777.html
https://www.bundesregierung.de/breg-de/suche/kanzler-im-tagesspiegel-interview-2161058
https://www.aa.com.tr/en/europe/frances-macron-reaffirms-stance-on-talks-with-russia/2800153




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. nedovolen - И Шолц и Молц са едни и същи. Няма да ...
02.02.2023 10:12
И Шолц и Молц са едни и същи.
Няма да оставят двама братя да се оправят в кавгата.
Вземеш ли страна на единия, тоягата е сигурна.
:)))
цитирай
2. vencivaleri1951 - Странно нещо е Животът Кръговрат-по спирала според Хегел
02.02.2023 11:16
80-и 90те години прати на Русия управленци абдали. Западът имаше силни лидери тогава -Рейгън, Буш старши, Митеран, Кол, Тачър... Сега Западът с абдали, а Русия със силни хора. През 2007ма не чуха Путин за Украйна, а непрекъснато се движеха на Изток, без да си дават сметка, че щом се приближават към Русия, то и тя се приближава към тях . сега водят очерняща кампания срещу Путин каквато срещу никого не са водили, без да си дават сметка, че сред силните хора на руснаците путин е най-диалогичния и ако не беше той , Украйна щеше да е изпепелена досега.
А Шолц и Макрон са "пудели" -пудели клоуни. Говорели си с Путин!? Ами как си говорят с човек, който всеки момент ще застане пред трибунал-нали техните хора това изгласуваха А иначе "Леопардите" и "пантерите" ще отидат при "Тигрите" от ВСВ
цитирай
3. kvg55 - До 1. nedovolen
02.02.2023 14:55
Не си слагай пръста, където скърца.
цитирай
4. kvg55 - До 2. vencivaleri1951
02.02.2023 14:59
Диалектика.
Наистина да се благодарят, че е Владимир Владимирович, че и Западът можеше да е изравнен със земята.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5901957
Постинги: 2837
Коментари: 26142
Гласове: 34440
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930