Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2019 16:44 - Железните структури на ГЕРБ са истинският победител на европейските избори
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1567 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 


    image

Цветан Цанински

 

БСП получиха от избирателите тежък шут заради популистката и антибългарска политика, която БСП и Корнелия Нинова провеждат през последните две години. Това заяви пред Faktor.bg Цветан Цанински, председател на Съюза на репресираните в Шумен, след края на изборите за европейски парламент. Според него обаче има и три важни причини, които са предопределили победата на ГЕРБ.

Първата причина е здравите и жизнени структури на ГЕРБ в цялата страна, които Цветан Цветанов изгради и неуморено обикаля и активира. Те се оказаха железни и непробиваеми дори и при трусовете и скандалите, които имаше по време на предизборната кампания.

Втората причина е правилната ориентация на лидера Бойко Борисов към десния политически център в България. С автентичното СДС, десните земеделци от БЗНС „Никола Петков” и Съюза на репресираните от комунизма се създаде едно жизнено обединение, което е печеливша карта, защото в основата му лежи родолюбието.

Третата причина е, че стратегически точно бе изнесена активната битка срещу БСП и разобличаването й като комунистическа и сталинистка партия. Това е необолшивишка мутантна формация, без лява социална идеология,  партия на богаташите в червено, казва Цанински.

Той е убеден, че единството в ГЕРБ и партньорите им, и не поддаването им на клюки и интриги е предпоставка и за успешно представяне на предстоящите общински избори.




Гласувай:
3



1. rosiela - Бойко Борисов не е гаден, да го кажа по- простичко.
27.05.2019 16:52
Физиономията му не е уродлива. И да сгреши, с него можеш да се разбереш. Политиката е съобразяване с много хора и преглъщане на много тъпизми и простащина Хората все пак виждат преобладаващото добро и просташките лъжливи компромати. Доста неща не са решени в България, но той има куража да върви напред и да бъде коректен.
И най - смешни ми бяха с пристройката му в двора, та дори да е купил и съседен парцел. В колко резиденции се ширеше бай Тошо и руските му гости, и простоватата му фамилия, които после държавата се чудеше как да ги стопанисва. И що пари изнесе извън България. Подслушали са разговор с Жени Живкова: бил ги осигурил за десет поколения напред крадеца.
Няма какво да се чудят. И хора имаше много да гласуват, и успехът голям!
цитирай
2. vladtepes - ГЕРБ и БСП
27.05.2019 18:51
Няма особена разлика между ГЕРБ и БСП - едните са номенклатура от по-ниските нива като милиционери, физкултурници, комсомолски и партийни секретари и т.н. или техни наследници, другите са номенклатура от по-високите нива или техни наследници. Последните избори БСП има леко увеличение на гласовете, ГЕРБ по-сериозно намаление. Борисов е тъп пожарникар, в БСП има хора завършили с отличие сериозно висше образование.
цитирай
3. batogo - !!!:))) На владко -тъпото ще кажа само:
28.05.2019 09:26
Не е важно какво си завършил, а доколко можеш да приложиш в практиката знанията си. Останалото е бутафория, червена хартиена бутафория:–))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1053247
Постинги: 776
Коментари: 1334
Гласове: 1715
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031