Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2022 12:03 - САЩ ще изпепелят руската армия, ако Путин посегне към червеното копче
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1210 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 10.10.2022 12:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"През първия половин час Черноморският флот и всичките му бази ще бъдат унищожени.... САЩ недвусмислено намекнаха, че лично за Путин също ще има последици. Преведено на прост език, това означава, че той просто ще бъде убит. След това ядрената реторика на Москва рязко спадна. На практика въпросът е приключен."

image
Андрей Пионтковски

  Режимът на Путин вече на няколко пъти заплаши, че може да използва ядрено оръжие във войната срещу Украйна, която губи. Според известният руски политолог и писател Андрей Пионтковски ядреното изнудване на руския президент е блъф и дава няколко аргумента в интервю за агенция УНИАН:

Първо, този удар няма военно значение. Това ще е просто отвратително престъпление. Да предположим, че унищожи някой украински град. Десетки, може би стотици хиляди хора ще умрат. И какво, Украйна ще спре да се съпротивлява? Западът ще спре ли да подкрепя Киев? Нищо подобно. Напротив, реакцията ще бъде точно обратната. Няма смисъл от военна гледна точка. Ядреният удар не решава нито един военен проблем за Русия.

Второ: наистина това ще бъде последвано от много сериозно наказание от страна на западните сили към Москва. Редица официални лица от Вашингтон предупреждават ясно Русия, че ако тя използва ядрено оръжие срещу Украйна, ще има последици, каквито Путин не е виждал никога. За да няма съмнение в Кремъл относно отговора на използването на ядрени оръжия, Байдън специално ангажира и Съливан, и Блинкън, да предадат напълно ясно послание на Кремъл.

През първия половин час Черноморският флот и всичките му бази ще бъдат унищожени. Ако това не впечатли Москва, то до няколко дни цялата руска групировка, която се намира на територията на Украйна, ще бъде изпепелена. В никакъв случай САЩ няма да отговорят с ядрено оръжие именно защото това е безсмислено терористично престъпление. Но много по-тежко ще накажат руснаците. Те ще използват огромното си конвенционално превъзходство. Освен това ще бъдат нанасяни удари по местата, от които ще бъдат изстрелвани ядрени бойни глави. Е, САЩ недвусмислено намекнаха, че лично за Путин ще има последици. Преведено на прост език, това означава, че той просто ще бъде убит. След това ядрената реторика на Москва рязко спадна. На практика въпросът е приключен.
  Има и още една причина, поради която Русия няма да използва ядрено оръжие срещу Украйна. Ядрените стратегически оръжия са по-трудни за използване от тактическите. Това изисква цяла поредица от команди. Всички тези движения се наблюдават от американското разузнаване. Две дузини офицери ще участват в това и всички трябва да са луди. Освен това не се заблуждавайте – Путин не е мъченик, той обича живота си. Припомнете си каква параноя го тресеше по време на пандемията (от COVID-19). Всички тези дълги маси и седмични карантини за депутати... Той обича живота си и го цени. 
Фактор



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. samarinof - Жалко, много жалко. Това означава, че влажните сънища на българските путлерофашисти няма да се сбъднат.
10.10.2022 12:14
Десетките хиляди български малоумници, родени единствено за да пълзят в нозете на кремълските сатрапи, бавно започват да осъзнават, че бункерния плъх практически е загубил войната в Украйна. Респективно властта му започва да изтича като пясък през пръстите, коленето му започват нервно да притреперват а от крачолчетата леко да се стича тарама хайвер. Наближава дългоочакваната развръзка. Не е зле другарите да приготвят черните пардесюта и червените вратовръзки:)
цитирай
2. vmir - съблогърът germantiger го каза най-точно -
10.10.2022 12:30
тоя няма да натисне червеното копче, защото си изглажда гънките по лицето.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1081416
Постинги: 786
Коментари: 1362
Гласове: 1803
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930